giveaway-gutuie

gutuie
leitz

🎁 Îți dăruim un cadou de Mos Nicolae, potrivit pentru tot anul! Participă la #giveaway-ul ❤ nostru pentru pasionatii de organizare si pune un strop de culoare in biroul tau, in prag de sarbatoare.

Câștiga #ghilotina si #capsatorul multicolor Leitz, oferit de partenerii noștri și transformă-ți biroul într-unul mai organizat și mai colorat chiar de sarbatori!

Cum participi:

 • Follow Vectordirect.ro si Leitz Romania pe Facebook
 • Dă LIKE acestei postări
 • Lasă un comentariu cu cel mai potrivit si amuzant titlu pentru produsele castigatoare de mai jos.

Concursul Giveaway se încheie de Mos Nicolae, pe 6.12.2022, iar căștigătorii vor fi anuntați in aceeași zi, printr-un story.

Nu uita sa urmărești toti pașii de mai sus, pentru a câștiga 💪!

Consultă in comentarii termenii și condițiile concursului:

time time

Conditii de participare la concursul @vectordirect.ro social media

Acesti termeni si conditii se aplica participarii la concursul @vectordirect.ro pe platforma media. Concursul este organziat de SC VECTOR ONLINE SRL, Str Buiacului Parc Logicor, Clădirea D1.1, Mogoșoaia, Județ Ilfov, România ("Organizator"). Pentru mai multe informatii despre Organizator, vizitati https://www.vectordirect.ro/

Participarea la concurs este posibila numai in conditiile enumerate aici. Prin participarea la concurs, participantul accepta in mod expres aceste conditii de participare.

Cum pot participa la concurs?

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa urmareasca paginile de facebook Vectordirect.ro si Leitz Romania, sa dea like si sa comenteze in cadrul postarii de pe pagina de facebook Gutuie Ro cu un titlu potrivit pentru imaginea postata.

Participarea este voluntara si gratuita. Participarea si sansele de castig sunt independente de achizitia de bunuri sau de utilizarea serviciilor.

Cine poate participa la concurs?

La acest concurs poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care a implinit 18 ani. Angajatii SC VECTOR ONLINE SRL, Leitz si rudele lor nu pot participa la concurs.

Fiecare participant se poate inscrie in competitie doar in nume propriu si o singura data.

Poate intra in concurs doar via Facebook.

Concursul din social media se va desfasura exclusiv in perioada 29.11-06.12.2022. Participarea dupa 06.12.2022, ora 11:00 nu mai este posibila.

SC VECTOR ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a exclude participantii care incalca conditiile de participare. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care participantii folosesc manipularea sau alte mijloace incorecte.

Ce se poate castiga?

 1. Ghilotina si un capsator marca Leitz vor fi oferite prin tragerea la sorti a castigatorului din randul participantilor:

Castigatorii vor fi anuntati intr-un story pe pagina de Facebook Gutuie Ro. Prin inscrierea in competitie, participantul este de acord ca SC VECTOR ONLINE SRL sa publice numele acestuia in story. Castigatorii trebuie sa contacteze ulterior Organizatorul prin mesaj direct in termen de 2 (doua) saptamani. Datele de contact nu pot fi modificate dupa trimiterea initiala. In caz de imposibilitate de livrare, SC VECTOR ONLINE SRL nu este obligata sa faca cercetari suplimentare pentru aflarea altei adrese – caz in care nu exista nicio pretentie la premiu. In cazul in care castigatorul nu raspunde la notificare in termen de 2 (doua) saptamani de la primirea notificarii, revendicarea premiului expira.

Daca din orice motiv, care nu poate fi controlat in mod rezonabil de SC VECTOR ONLINE SRL, nu este posibila desfasurarea concursului in social media asa cum a fost planificat, incluzand, fara a se limita la o eroare tehnica a platformei, virusi, erori, manipulare, interventie neautorizata, frauda, defectiune tehnica, sau orice alta cauza care interfereaza cu securitatea, corectitudinea, integritatea sau conduita rezonabila a concursului, SC VECTOR ONLINE SRL va avea dreptul de a anula, rezilia, modifica sau suspenda concursul. SC VECTOR ONLINE SRL nu garanteaza accesul neintrerupt la concurs, nu este responsabil pentru nicio pierdere de date, inclusiv, dar fara a se limita la pierderea datelor in tranzit , defectiuni tehnice sau trimiteri pierdute, deteriorate sau cu intarziere din cauza problemelor de retea, hardware sau software.

SC VECTOR ONLINE SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru daunele suferite de un participant sau de o terta parte ca urmare a acceptarii si/sau utilizarii premiului. Raspunderea pentru intentie sau neglijenta grava ramane neafectata. Sunt excluse plata in numerar a valorii premiului si schimbul premiului. Revendicarea premiului nu este transferabila. Orice pretentie de garantie din partea castigatorilor este exclusa. Procesul juridic este exclus.

Disclaimer

Pretentiile participantului pentru daune sunt excluse. Sunt excluse din aceasta pretentiile pentru daune ale participantului care rezulta din vatamarea vietii, a corpului sau a sanatatii sau din incalcarea obligatiilor contractuale esentiale (obligatii cardinale), precum si raspunderea pentru alte daune bazate pe o incalcare intentionata sau cu neglijenta grava a obligatiilor de catre organizator, reprezentantii sai legali sau agentii indirecti.

In cazul incalcarii obligatiilor contractuale materiale, organizatorul va fi raspunzator pentru daunele previzibile tipice contractului numai daca au fost cauzate din neglijenta simpla, cu exceptia cazului in care pretentiile participantului pentru daune se bazeaza pe vatamarea vietii, a corpului sau a sanatatii.

Restrictiile alineatelor precedente se aplica si in favoarea reprezentantilor legali si ai agentilor angajati ai organizatorilor daca pretentiile sunt formulate direct impotriva acestora.

Reglementarile legii raspunderii pentru produse raman neafectate.

Declaratie de exceptie

Facebook/Instagram nu este afiliat in niciun fel la aceasta tombola. Nu este in niciun fel sponsorizat, sustinut sau organizat de Facebook/Instagram. Facebook/Instagram nu este in niciun fel responsabil pentru planificarea, organizarea si implementarea concursului in platforma social media si publicarea premiilor, ci doar Organizatorul.

Politica de confidentialitate

Se face referire la politica de confidentialitate separata pentru tombola (vezi mai jos Politica de confidentialitate)

Dispozitii finale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude participantii de la participarea la concursul din social media in cazul incalcarii conditiilor de participare. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care participantii folosesc manipulare sau alte mijloace necinstite sau incearca sa influenteze competitia in retelele sociale in orice alt mod nedrept.

Legea romana se aplica exclusiv implementarii competitiei in retelele sociale si tuturor revendicarilor care decurg din aceasta, cu excluderea Conventiei ONU privind contractele internationale de vanzare cumparare de bunuri. Cu toate acestea, alegerea legii nu are ca rezultat lipsirea unui consumator de protectia pe care i-o acorda dispozitiile imperative ale statului in care isi are resedinta obisnuita. Locul exclusiv de jurisdictie este, in masura in care este permis legal, Romania.

In cazul in care una din prevederile de mai sus ale acestor conditii de participare este invalida, aceasta nu va afecta valabilitatea prevederilor ramase.

Echipele Gutuie Ro si Leitz Romania îți doresc mult succes!

Politica de confidentialitate pentru consursul penacromania in social media

SC VECTOR ONLINE SRL, Str. Buiacului nr. 2, Parc Logicor, Clădirea D1.1, Mogoșoaia, Județ Ilfov, România organizeaza tragerea la sorti pentru tombola din social media, care este supusa urmatorilor termeni si conditii: Termeni si conditii de participare la tragerea la sorti pentru concursul penacromania (denumit in continuare „Tombola“) (vezi mai sus Conditii de participare)

Aceasta politica de confidentialitate va informeaza cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in contextul implementarii concursului. Datele cu caracter personal sunt orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata“)

Responsabil

Partea responsabila in ceea ce priveste Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) si alte legi nationale privind protectia datelor din state membre, precum si alte reglementari privind protectia si prelucarea datelor este: SC VECTOR ONLINE SRL, Str. Buiacului nr. 2, Parc Logicor, Clădirea D1.1, Mogoșoaia, Județ Ilfov, România; email: office@vectordirect.ro cu mențiunea: ”În atenția Responsabilului cu protecția datelor personale” (denumit in continuare „Noi“)

Responsabil cu protectia datelor: office@vectordirect.ro cu mențiunea: ”În atenția Responsabilului cu protecția datelor personale”

Prelucrarea datelor in contextul concursului in social media

 1. Scopul si domeniul prelucarii datelor

  La participarea la concurs, procesam urmatoarele date de la participanti:

  • Nume Facebook
  • Nume si prenume
  • Adresa postala
  • Adresa de email
  • Numar de telefon

  Prelucram datele mentionate mai sus ale participantilor in scopul desfasurarii competitiei si publicarii numelui (numelor), in special pentru a determina daca participantii sunt eligibili sa participe, pentru a stabili premiul si pentru a notifica castigatorii, precum si daca este cazul, sa ofere participantilor serviciile asociate premiului.

  Furnizarea datelor cu caracter personal nu este obligatorie nici legal, nici contractual, dar este necesara pentru participarea la concurs. In cazul in care datele de mai sus nu sunt furnizate, participarea la concurs si furnizarea de servicii asociate premiului catre castigatori nu este posibila.

 2. Temeiul juridic al prelucrarii datelor

  Prelucrarea datelor participantilor la concurs prevazuta in prevazuta in prezenta declaratie de protectie a datelor personale serveste scopului indeplinirii prezentului contract. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor este art. 6 (1) b) GDPR

 3. Perioada stocare

  Datele participantilor colectate in scopul competitiei vor fi sterse la o luna dupa incheierea concursului, cu exceptia cazului in care participantul a fost de acord in mod expres cu o alta utilizare. Daca datele au fost facute accesibile public pe website-ul participantului sau pe canale de socializare, pot ramane acolo. Daca datele participantilor fac obiectul unor perioade legale de pastrare, acestea vor fi sterse dupa expirarea acestor perioade de pastrare. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizata cu respectarea si in limitele prevederilor art. 28 din GDPR si in conformitate cu principiile prevazute de legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania.

Dezvaluirea catre terti

Nu transmitem datele participantilor catre terti, cu exceptia cazului in care acest lucru este necesar pentru procesarea competitiei (de exemplu, pentru transmiterea datelor cu caracter personal pentru trimiterea premiilor etc) sau participantul si-a dat acordul pentru transferul catre terti.

Nu are loc nicio alta transmitere catre terti.

Drepturi suplimentare ale persoanei vizate

Participantii, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi fata de noi in calitate de operator de date cu privire la datele personale care ii privesc:

 • Dreptul la acces;
 • Dreptul de rectificare sau stergere;
 • Dreptul de a restrictiona prelucrarea;
 • Dreptul de a va opune prelucrarii;
 • Dreptul la portabilitatea datelor

Fiecare persoana vizata are, de asemenea, dreptul de a se plange la o autoritate de supraveghere a protectie datelor cu privire la prelucrarea datelor sale personale catre noi.

Informatii suplimentare despre protectia datelor: https://www.vectordirect.ro/politica-de-confidentialitate

Echipele Gutuie Ro si Leitz Romania îți doresc mult succes!