leitz logo
  Perioada campaniei: 01.10.2021 - 31.03.2022
Woman_on_bicycle_Office_WOW

Noul sistem hibrid pentru munca de acasă este atât o artă, cât și o știință. Culorile din jurul nostru nu numai că ne influențează starea, ci și influențează pozitiv munca. Lucrezi mai relaxat datorită produselor practice care luminează orice birou cu culorile vibrante. Am făcut o selecție de câteva produse care vă pot ajuta dacă lucrați de acasă.

PRODUSELE POTRIVITE PENTRU ORICE BIROU

Te deranjează lipsa spațiului pentru documente, cataloage, facturi? Produsele Leitz atrăgătoare, de înaltă calitate, elegante, într-o schemă de culori unică vin în întâmpinarea oricui vrea să își organizeze mai bine spațiul de lucru. Produsele din colecția WOW se îmbină perfect între ele, având o gamă variată de produse pe aceiași culoare, pentru a vă oferi o energie incredibilă la birou. 

WOW Products
WOW Poducts

Sistemul de depozitare modular Leitz MyBox aduce un stil unic casei tale sau biroului tău. Cutia este rezistentă și este creată dintr-un material de calitate premium, cu un finisaj lucios și cu efect de culori duale. Pentru depozitarea rapidă, ușoară și atractivă a documentelor A4, revistelor și accesoriilor. Sistemul modular permite soluții optime de gestionare a conținutului. Completează produsele în culori duale din gama WOW. 

Cutie universală pentru depozitare și transport. Suprafaţa exterioară este laminată, pentru o durată de viaţă mai mare a produsului, iar colțurile metalice asigură o rezistență mai bună. Prevăzută cu mânere metalice pentru a facilita transportul și suport de etichetă pentru indexare. Se poate plia cu uşurinţă, pentru a nu ocupa spaţiu atunci când nu este folosită. Design modern și atractiv. Ideală pentru acasă sau pentru birou. 

Distrugător documente automat Leitz IQ Small Office, P4, 100 coli
CUMPERI ȘI PRIMEȘTI
3 Pași către premiile tale WOW
Cumperi WOW
1.Achiziționezi
produse Leitz WOW
Upload Icon
2.Te înregistrezi și încarci dovada www.leitz.com/balance
Cadou
3.Revendici
premii grozave!
DESCOPERĂ PRODUSELE DIN GAMA WOW
WOW Lettertray WOW Magazine file WOW Pencil Pot
WOW Tape dispenser WOW Click and Store Box WOW Clock
 

Află mai multe aici:

www.leitz.com/balance