Leitz Logo

 
Trusens Visual
Respiră aer curat

Descoperă Purificatoarele de aer Leitz TruSens

În medie, 93% din viață este petrecută în interior. Aerul din interior poate să fie de o calitate cu mult inferioară, comparativ cu aerul pe care îl respiri în exterior. Virușii, produsele de curațenie, insecticidele, odorizantele, precum și acarienii, polenul, mucegaiul și fumul de țigară pot degrada calitatea aerului sau cauza probleme de sănatate. Purificatoarele Leitz TruSens reduc cantitatea de alergeni, viruși, bacterii și mirosuri din aer, oferind un aer mai curat.

Purificatoare de aer redefinite
Tehnologia PureDirect Tehnologia PureDirect

Majoritatea purificatoarelor pot lăsa zone fără aer, așa-numitele zone moarte, fără aer purificat. Purificatoarele care aruncă aerul doar într-o direcție ratează restul zonelor dintr-o cameră. Tehnologia PureDirect are două fluxuri de aer separate, pentru a minimiza posibilitatea zonelor moarte, fără aer purificat.

Capsula SensorPod

Bucură-te de aer mai curat oriunde, nu doar langă purificator. Cu ajutorul capsulei SensorPod de monitorizare a aerului, tu nu mai ghicești calitatea lui. Amplasată departe de purificator, în spațiul din cameră, aceasta comunică cu purificatorul de aer Leitz TruSens și ajustează automat viteza ventilatorului. În acest fel, ești sigur că toată camera beneficiază de aer mai curat.

Capsula SensorPod
Îți arată calitatea aerului Îți arată calitatea aerului

Știi când aerul este de o calitate bună, moderată sau slabă? Capsula SensorPod oferă răspunsuri purificatorului, acesta afișând calitatea aerului prin culorile specifice. Acest lucru îți oferă liniște deoarece TruSens este funcțional și face o treabă grozavă. * Valabil doar pentru modele Z-2000 și Z-3000

Captează și distruge particule poluante

Filtrul DuPont™ 360 de grade captează poluanții comuni, respectiv alergenii, gazele COV, particulele microscopice. Sterilizarea UV distruge germenii și virușii ce se pot cumula în filtru, prevenind recircularea și înmulțirea.

Captează și distruge particule poluante


 Trusens

Cameră medie până la 35 m² cu SensorPod


Button Află mai multeTrusensa

Cameră mare până la 70 m² cu SensorPod


Button Află mai multeTrusens

Cameră mică până la 23 m² nu este compatibil cu capsula SensorPod

Button Află mai multe