Esselte Visual

15 milioane de copaci sunt tăiaţi anual în România.
Vrem să ajutăm pădurea să-şi reîntregească familia. Implică-te și tu!

Cumpără produse Esselte aflate în campanie, iar noi plantăm copaci în colaborare cu asociația Mai Mult Verde.
Care sunt pașii:


1. Cumperi produse Esselte în valoare de minim 500 RON
2. Te înregistrezi și încarci dovada pe : https://www.esselte.com/ro-ro/promotions/mai-mult-verde
3. Vei primi întâi o felicitare personalizată, iar după plantare, vei primi o fotografie cu copăcelul plantat, purtând eticheta cu numele tău.

RECOMANDĂRILE NOASTRE

Biblioraft Esselte No.1 Power, carton cu amprenta CO2 neutra, A4, 75 mm

Biblioraft prietenos cu mediul, de calitate superioară, fabricat din carton 100% reciclat cu impact neutru asupra mediului, cu certificări FSC și Blue Angel. Mecanism robust No.1 patentat cu certificări GS și LGA

Biblioraft Esselte No.1 Power, carton cu amprenta CO2 neutra, A4, 50 mm

Biblioraft prietenos cu mediul, de calitate superioară, fabricat din carton 100% reciclat cu impact neutru asupra mediului, cu certificări FSC și Blue Angel. Mecanism robust No.1 patentat cu certificări GS și LGA

Separatoare Esselte, carton, A4, 10 taste

Separator din carton reciclat, destinat organizării eficiente a documentelor arhivate în bibliorafturi sau caiete mecanice. Prevăzut cu pagină de sumar pentru descrierea conținutului.

Folie de protectie Esselte Recycled, PP, A5, 70 mic, 100 buc/cutie, standard

Folie de protecție Esselte A5 nedăunătoare mediului, pentru folosirea zilnică, creată din material rezistent 100% reciclat PP. Perforațiile multiple de pe marginea foliei permite depozitarea documentelor în bibliorafturi sau caiete mecanice.

Mapa de protectie Esselte Recycled, PP, A4, 100 mic, 100 buc/cutie, standard

Mapă de protecție Esselte A4 nedăunătoare mediului, pentru folosirea zilnică, creată din material rezistent 100% reciclat PP. Pentru protejarea documentelor atunci când ești în mișcare, sau acasă.

Cutie depozitare si arhivare Esselte Speedbox, carton

Cu Esselte Speedbox economisești timp și efort. Sunt gata pentru utilizare dintr-o singură mișcare. Se asamblează ușor și intuitiv, în doar câteva secunde, fără a avea nevoie de instrucțiuni.

Cutie depozitare Esselte Home Recycled, carton, cu capac, 3 buc/set

Set de trei cutii pentru depozitare, din carton, pentru cadouri sau depozitarea obiectelor. Rapid si usor de asamblat.

Container arhivare si transport Esselte Speedbox, cu capac, carton

Asamblare ușoară, într-un timp foarte scurt. Margini și bază ranforsate cu carton dublu, pentru o mai bună rezistență și transportul în siguranță al documentelor. Cu capac integrat. Ideale pentru transportul documentelor de mari dimensiuni sau a altor materiale necesare pentru întâlniri sau prezentări. Sunt disponibile mai multe mărimi: S, M, L