Articole curatenie

Produse curățenie profesionale și pentru acasă la preț bun

Fără niște produse de calitate, curățenia biroului și a casei tale devine o sarcină aproape imposibilă. Fie că planifici o curățenie generală sau pur și simplu curățenia se face zilnic, echipa Vectordirect.ro ți-a pregătit o selecție excelentă de produse de curățenie.

Categoria cuprinde produse pentru orice nevoie: dezinfectanți pentru suprafețe diverse, degresanți, detartranți și clor, detergenți de haine și suprafețe, săpun și rezerve de săpun, dispenser de săpun și dezinfectant, produse profesionale de curățenie, rtie igienică, șervețele și prosoape de rtie, odorizanți de interior, accesorii curățenie și soluții profesionale de curățare auto.

Când vrei să cumperi produse de curățenie, trebuie să iei în considerare două categorii principale: produse selectate în funcție de tip sau destinație, cum ar fi degresanții, produsele de curățat suprafețele sensibile sau produse pentru baie și echipamente de curățare reutilizabile, precum: leată, mop, lavete și bureți.

De asemenea, ia în calcul faptul că produsele de curățenie profesionale sunt mai ieftine, deoarece se vând în cantități mai mari față de cele obișnuite și au o acțiune mai puternică, fapt ce reduce cantitatea folosită de produs și contribuie la economii pe termen lung.

Pe vectordirect.ro poți încerca gama Clinex de produse profesionale, care acoperă o sumedenie de nevoi și se pot folosi pentru curățenia în bucătării, inclusiv în bucătării profesionale, spații sanitare, birouri, depozite, restaurante, școli, dar și acasă. Clinex a dezvoltat și o gamă specială pentru spălătorii auto, Clinex Expert+.

De asemenea, ai și opțiuni de produse de curățenie eco-friendly, prietenoase cu natura, eficiente și accesibile pentru orice buget. În afară de Clinex, vei găsi niște produse dezvoltate de mărci precum: B-tech, Caselli, Office Products, Leitz, Sano, Presto, Velvet și multe altele.

Ai oricând la dispoziție o echipă de specialiști gata să te ajute gratuit cu toate informațiile necesare pentru a face cele mai bune alegeri, în bugetul disponibil. Contactează-ne pe chat, email sau telefon și experimentează cum e să ai dar avantaje, de fiecare dată!

Articole curatenie - produse de calitate la preturi avantajoase

1-48 din 465 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
 1. CLINEX LCD, 200 ml, solutie pentru curatat ecrane LCD
  7,36 lei
  Livrare in 24 ore
 2. CLINEX M9 Strong, 1 litru, detergent pentru suprafete rigide
  23,41 lei
  Livrare in 24 ore
 3. Baton curatare Wpro fier de calcat
  26,00 lei
 4. SPRAY CURATARE INDUSTRIAL 500ML TESA
  169,59 lei
  Livrare in 48-72 ore
 5. PERIE LEMN 1600 FABER-CASTELL
  74,54 lei
  Livrare in 48-72 ore
 6. Odorizant auto ventilatie INSENTI Air Freshener Go - mango, 5ml
  12,60 lei
  Livrare in 24 ore

1-48 din 465 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Articole curatenie - 465 produse