Hartie copiator

Hârtie copiator

Deși hârtia de copiator sau hârtia pentru imprimantă se regăsește în orice birou, nu toate tipurile și mărcile sunt la fel. Pe vectordirect.ro ai o sumedenie de opțiuni, de la producători precum Double A, Optima, Office Products, Pro-design, Pol effect și Xerox.

Cauți cel mai bun raport calitate-preț? Încearcă hârtia pentru imprimantă Double A, de cea mai bună calitate și al cărui proces de producție are un impact redus asupra mediului înconjurător, prin producția de energie verde și reîmpădurirea zonelor agricole. Hârtia de copiator Double A se remarcă prin: proprietățile excelente de rulare, trecând cu succes testul de calitate "fără blocaje de hârtie”, calitatea superioară a imprimării, care asigură copii de calitate similară cu cea a originalului, netezime optimă pentru imprimare şi copiere, luminozitate și un grad ridicat de alb, opacitate ridicată, care permite imprimarea față-verso și prelungirea performanței copiatorului, deoarece contribuie la efectul antistatic și la o cantitate redusă de praf.

De asemenea, nu trebuie să te limitezi la hârtie albă! Marca Double A îți pune la dispoziție o multitudine de opțiuni, precum hârtie de imprimantă în culori intense (albastru, roșu, galben etc), culori neon și culori pastel. Și cei de la Pol effect au conceput un carton A3, A5 proiectat pentru imprimante și copiatoare de mare capacitate, cu suprafață satinată pentru culori intense.

Prețurile la hârtia de copiator variază în funcție de cerințele tale și în funcție de cantitate. Stai fără griji! Pe Vectordirect.ro găsești întotdeauna produse de calitate, la prețuri accesibile.

Ai nevoie de mai multe informații? Contactează-ne pe email, chat sau telefon și beneficiază de consultanță gratuită de specialitate. Nu uita de extra reducerile aplicate direct în coș și bucură-te de avantaje de fiecare dată!

Hartie copiator - produse de calitate la preturi avantajoase

1-48 din 91 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
  1. Hartie alba pentru copiator A4, 70g/mp, 500coli/top, clasa A, Double A Everyday
    Pret normal 23,70 lei Pret special 21,33 lei
    Livrare in 24 ore
  2. Hartie alba pentru copiator, A4, 80gr/mp, 500coli/top, Sky Copy
    22,70 lei
    Livrare in 48-72 ore

1-48 din 91 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Hartie copiator - 91 produse