Despre noi

Când simți că-ți lipsește ceva, dar nu știi ce, cu siguranță ai dreptate! Lucrurile mici fac diferența între organizare, productivitate, eficiență și activități care-ți consumă ineficient energia și nu contribuie cu nimic la planurile tale. Stilurile noastre de lucru sunt diferite, avem nevoi unice și de aceea, piața de birotică, papetărie, rechizite școlare, sisteme de prezentare, soluții de organizare și arhivare, mobilier și soluții de curățenie pentru birou, casă și școală s-a extins în continuu. Există mii de opțiuni de calități diferite, soluții pentru cele mai înalte standarde, dar și variante pentru orice buget. Când nu găsești o gamă de produse suficient de bogată încât să te mulțumească, înseamnă că nu ești la locul potrivit, adică pe vectordirect.ro!

Am crescut timp de 10 ani de zile, alături de familia și afacerea ta: de la alegerea primului ghiozdan pentru grădiniță, la găsirea celor mai bune produse de birotica, papetărie și tot ce ai avut și încă ai nevoie, pentru a-ți pune visul pe picioare.

Suntem mândri că am consiliat mii antreprenori și de părinți dornici să asigure un start bun copiilor lor. Nu toate stilourile, pixurile, creioanele sau soluțiile de arhivare și organizare sunt la fel. Micile deosebiri dintre produse, care nu sunt evidențiate neapărat de preț, sunt cele care care fac diferența între mai multă productivitate și eficiență, versus bani aruncați pe lucruri care te vor dezamăgi, deoarece nu sunt potrivite nevoilor tale și/sau ale afacerii tale.

Simți că îți cresc din ce în ce mai mult costurile din cauza consumabilelor, fără să vezi un randament bun al investiției tale? Te-ai săturat să schimbi diferiți furnizori și să-ți bați capul cu lucruri care ar fi trebuit să fie demult stabilite? Încă de la început, viziunea noastră, a echipei Vectordirect.ro, a fost că tot ce ține de birotică, papetărie, necesar pentru birou, dar și pentru casă trebuie să fie cât mai la îndemână, cât mai ușor de achiziționat și mai prietenos cu orice buget.

Misiunea noastră este să-ți oferim cu adevărat tot ce ai nevoie, ca să nu-ți lipsească nimic și ca să te poți concentra pe lucrurile care-ți cresc afacerea, nivelul de cunoștințe și care-ți transformă cele mai ambițioase vise în realitate. Ne dorim să contribuim în mod activ la succesul tău și al afacerii tale. Vrem să-ți semnezi cel mai profitabil contract sau să-ți tipărești lucrarea de diplomă pe hârtia cumpărată de pe vectordirect.ro, iar cei mici să primească prima notă de 10 pe o lucrare scrisă cu un stilou pe care ți l-au recomandat specialiștii noștri. Iar, la final, când te uiți în buzunar, să-ți mai rămână suficient pentru încă o comandă.

Cum universul produselor noastre este infinit mai mare față de altele, nu încape într-o coajă de nucă, ci într-o gutuie. Ai la dispoziție peste 25 000 de produse, de la producători renumiți (Lego, Caterpillar, Zipit, Schneider, Carioca, Nikidom, Gorjuss, Alpino, Donau, Office Products) din întreaga lume și o echipă de specialiști care este gata să te ajute să faci alegerea corectă privind necesarul pentru biroul și casa ta, în bugetul pe care îl ai la dispoziție.

7 din 10 din clienți care comandă online pe vectordirect.ro, mai cumpără cel puțin încă o dată! 

De ce ai nevoie azi?

De ce să alegi Vectordirect.ro?

✅ Ai de unde alege! În oferta noastră sunt peste 25 000 de produse de birotica, papetărie, rechizite școlare, organizare și arhivare, instrumente de scris, sisteme de prezentare, consumabile pentru imprimante, tehnică de birou, mobilier, produse de curățenie, produse pentru copii, produse de protocol, care acoperă și zona administrativă, echipamente de protecția muncii și anti-Covid, produse de călătorie sau voiaj, produse IT&C și multe altele.

✅ Suntem mereu la dispoziția ta! Ne mândrim cu o echipă dedicată de specialiști, care au consiliat GRATUIT sute de afaceri. Nu găsești produsul dorit, nu știi ce să alegi sau vrei să iei în calcul niște opțiuni mai bune? Sună-ne la ☎️0731 270 748 sau scrie-ne pe office@vectordirect.ro

✅ Avem printre cele mai prietenoase politici de reduceri din piață. Te bucuri de oferte de preț permanente.

Toate produsele noastre sunt la reducere! Beneficiezi în permanență de reduceri suplimentare, aplicate direct la coșul de cumpărături, care ajung până la 5% din valoarea totală. Discounturile se aplică doar pentru produsele cu preț întreg.

cupon-discount
  • Valoare
  • 200 RON
  • 300 RON
  • 500 RON
  • Discount
  • 3%
  • 4%
  • 5%

 

Niciodată nu e prea târziu să faci o comandă. Pentru peste 7 000 de produse putem face livrarea în 24 de ore de la plasarea comenzii online. Ca să le identifici ușor, toate produsele au marcat termenul de livrare.

✅ Bucură-te de transport GRATUIT în București pentru orice comandă mai mare de 100 de lei și oriunde în țară, pentru comenzi mai mari de 200 de lei.

Găsești produse la un raport calitate-preț corect și chiar și cele mai ieftine variante au o calitate cel puțin rezonabilă. Nu comercializăm produse de calitate proastă.

✅ Nu ai făcut alegerea corectă? Poți returna GRATUIT produsele comandate, în termen de 14 zile calendaristice.

✅ Cumperi în siguranță, deoarece ne-am angajat să respectăm cele mai stricte standarde ale comerțului electronic. Vectordirect.ro este membru atestat Trusted.ro.

✅ Ai la dispoziție opțiunile de plată online cu cardul și plata prin transfer bancar (prin ordin de plată).

✅ Suntem pasionați de tot ce înseamnă birotică, papetărie și produse pentru casă și birou. Ne extindem și ne îmbunătățim în permanență gama de produse comercializate, deoarece căutăm să-ți punem la dispoziție acele produse care-ți fac viața mai ușoară, care te sprijină atât în munca de rutină, cât și în procesul de creație.

Comandă acum