Creioane și carioci colorate

Seturi de creioane colorate, cerate și carioci. Creioane colorate profesionale

Ai de unde alege: peste 550 de creioane de tipuri diferite, de la creioane simple, creioane mecanice la creioane cerate, creioane colorate pentru preșcolari și pentru micii pasionați de arte plastice.

Creativitatea prinde aripi în momentul în care iei un creion în mână și începi să-ți vizualizezi ideile. Pe site-ul nostru ai la dispoziție creioane individuale, creioane la set, creioane mecanice, creioane de durități diferite (2B - 6B, HB, H, 2H etc) sau creioane pentru desen tehnic sau pentru artiști profesioniști de la producători precum Derwent, Alpino, Artline, Carioca, Donau, Diplomat, Herlitz, Leitz, Molin, Pelikan, Penac, Office products sau Schneider.

Creioanele colorate merg perfect cu cariocile și markerele. Multe sunt rezistente la apă și la transfer pentru ore lungi de bucurie, fără degete și haine pătate. Creioanele colorate sunt disponibile în culori luminoase, închise și neutre, care fac desenul mai atrăgător și mai ușor.

În oferta noastră vei găsi creioane care se pot folosi și pe hârtie, carton, lemn si chiar materiale textile și inclusiv culori non-toxice, sigure pentru joacă și pentru cei mai mici dintre artiști.

Ai nevoie de mai multe detalii? Echipa noastră de specialiști în rechizite îți stă la dispoziție pe mail, telefon sau pe chat-ul din site, pentru a te ajuta să alegi ce ai nevoie, fără să depășești bugetul pe care ți l-ai propus.

Creioane și carioci colorate - produse de calitate la preturi avantajoase

1-48 din 1014 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

1-48 din 1014 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Creioane și carioci colorate - 1014 produse