Cosul meu

0,00 RON

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Despre noi

Cu un portofoliu unic de branduri renumite în domeniu, Vector este o companie națională specializată în importul și distribuția produselor de birotică și papetărie.

În 1997 au fost puse bazele companieicu un scop și un vis bine definite: de a oferi clienților mai mult decât produse, de a le oferi soluții care să le susțină afacerea, și de a deveni un furnizor de încredere pe piața de birotică și papetărie.  De la produse de organizare și arhivare, articole și accesorii pentru birou, instrumente de scris, până la tehnică de birou si accesorii pentru computer, Vector a oferit dintotdeauna produse de calitate esențiale succesului.

Receptivitatea față de nevoile clientului, furnizarea celui mai bun raport preț-calitate, promptitudinea în servicii dublată de dinamismul, adaptabilitatea şi profesionalismul oamenilor din echipa Vector au stat la baza succesului companiei. De la un vis îndrăzneț și un început încrezător în București, Vector a ajuns astăzi unul dintre principalii furnizori pe piața națională de birotică și papetărie, cu un portofoliu de peste 7000 de produse importate direct de la prestigioşi producatori şi furnizori din întreaga lume.   

Cei peste 17 ani de experiență ne recomandă să oferim soluții potrivite menite să crească eficiența la birou. Credem că un profesionist are nevoie de cele mai bune resurse pentru a avea cele mai bune rezultate. Știm că un produs de calitate folosit cu plăcere poate spori productivitatea și stimula creativitatea, iar spațiul de lucru în care petrecem din ce în ce mai mult timp trebuie să fie pe placul nostru.  

Descoperă  soluții eficiente pentru crearea și accesorizarea biroului ideal. Ne vedem la birou!   

Istoria succesului

În 1997 ne-am început activitatea și am pornit pe drumul de a deveni unul dintre cei mai mari furnizori din domeniul produselor de birotică și papetărie.  

Spiritul inovativ a fost dovedit de introducerea pentru prima dată pe piața românească, în 1998, a sistemelor de afișare și prezentare Smit Visual Supplies, produse cu care compania s-a făcut remarcată pe piața de profil. Dezvoltarea business-ului a adus cu sine creșterea echipei, creșterea parcului auto, un nou sediu și un spațiu de depozitare amenajat după standarde internationale. Departamentul de logistică al companiei a fost şi este susţinut în permanenţă de investiţii solide, iar sistemul modern de preluare, procesare şi distribuire a comenzilor permite livrarea rapidă a produselor în locaţia solicitată de client.

Anul 2007 a însemnat aniversarea a 10 ani de succes pe piaţa de birotică şi papetărie, 10 ani în care am câștigat încrederea clienților și a partenerilor noștri.

În 2014, Vector se reinventează: o nouă imagine, pentru a ține pasul cu evoluția business-ului. Continuăm pe același drum, căutând în permanență noi direcții de dezvoltare și optimizare a strategiei de afaceri. 

Personalitate

La baza activităților noastre zilnice stau principiile companiei, menite să transforme Vector într-un lider și să transforme clienții Vector în lideri la rândul lor. Performanța clienților noștri este performanța noastră.

Misiune

Misiunea noastră este de a valorifica potențialul pieței de birotică și papetărie și de a oferi clienților soluții de succes care să le susțină afacerea. Principala orientare a companiei este identificarea celor mai bune soluții pentru clienți și livrarea acestor soluții la nivelul promisiunilor.

Viziune

De la produse pe care le folosiți zilnic până la soluții complete de organizare a spațiului de lucru, urmărim constant obiectivul de a eficientiza lucrul la birou. Obiectivul nostru este să fim liderul în domeniul produselor de birotică și papetărie și partenerul de încredere pentru clienții noștri, un partener care evoluează în permanență și deține capacitatea de a livra către clienți soluții optime.

Valori

Inovație: căutăm constant cele mai inovative soluții și cele mai noi produse pentru clienții noștri.

Excelenţă: de la selectarea riguroasă a produselor, la consultanţă, recomandări personalizate, livrarea promptă a comenzilor şi până la relaţia cu clienţii, excelenţa ne caracterizează.

Relaţii de încredere şi de durată: am construit peste ani parteneriate solide, oferind mai mult decât produse: stabilitate, loialitate şi seriozitate. Relatiile de parteneriat garantează succesul pe termen lung.

Colaborare: o relație de încredere presupune înțelegerea nevoilor fiecărui client și recomandarea unor oferte personalizate. 

Promptitudine: pentru că nevoile urgente necesită o rezolvare rapidă, sistemul modern de preluare, procesare şi distribuire a comenzilor permite livrarea rapidă a produselor în locaţia solicitată de client.