Detergenti haine, vase si suprafete

Detergent pardoseală - soluția optimă pentru pardoseli impecabile

O soluție de curățat pardoseli este un produs chimic creat special pentru a curăța și igieniza diverse tipuri de pardoseli, precum gresia, linoleumul, parchetul sau marmura. Aceasta este necesară pentru faptul că elimină petele, grăsimile și alte reziduuri acumulate pe suprafața pardoselii în timpul utilizărilor obișnuite ale spațiului.

Prin utilizarea de detergenți profesionali pentru pardoseli, se obține o curățare eficientă și igienizarea suprafețelor. Detergentul de pardoseală conține substanțe antibacteriene și dezinfectante, care contribuie la eliminarea virusurilor și a altor agenți patogeni, asigurând un mediu igienic și sigur. Aceste produse protejează suprafețele de uzură prematură, elimină mirosurile neplăcute și păstrează aspectul estetic pe termen îndelungat.

Detergenți pardoseli - diverse formule adaptate nevoilor specifice ale diferitelor tipuri de pardoseli

De la Vectordirect.ro poți comanda rapid o soluție de curățat pardoseala pentru a elimina eficient murdăria, petele și bacteriile de pe podele, lăsând în urmă o suprafață curată și strălucitoare. Îți oferim opțiuni cu capacități diferite, la prețuri corecte, cu formule create pentru a se potrivi nevoilor specifice ale diverse tipuri de pardoseli. Poți alege detergenți de pardoseli cu mirosuri variate, precum aromele florale.

Tot în gama noastră am inclus și alte produse profesionale, precum detergenți pentru geamuri, detergenți pentru toalete și băi, detergenți de mobilă și de bucătărie. În plus, de la noi poți comanda online și odorizante de calitate. Așadar, îți oferim o mulțime soluții ideale pentru folosirea în medii rezidențiale, dar și în spații industriale sau comerciale.

Detergenti haine, vase si suprafete - produse de calitate la preturi avantajoase

1-48 din 127 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
 1. CLINEX M9 Strong, 5 litri, detergent pentru suprafete rigide
  84,37 lei
  Livrare in 24 ore
 2. Baton curatare Wpro fier de calcat
  26,00 lei
 3. CLIN Apple, cu pulverizator, pentru curatat geamuri, 500ml
  21,14 lei
  Livrare in 24 ore
 4. CLIN Citrus, cu pulverizator, pentru curatat geamuri, 500ml
  21,14 lei
  Livrare in 24 ore
 5. CLINEX Steel, 5 litri, detergent pentru masini de spalat vase
  74,95 lei
  Livrare in 24 ore
 6. CLINEX M9 Strong, 1 litru, detergent pentru suprafete rigide
  23,41 lei
  Livrare in 24 ore

1-48 din 127 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Detergenti haine, vase si suprafete - 127 produse