Produse Double A

Cum să aleg hârtia de copiator?

Pentru a alege hârtia de copiator potrivită, ia în considerare următoarele sfaturi:

 1. Calitatea hârtiei: Optează pentru o hârtie de copiator de înaltă calitate care oferă o suprafață uniformă și netedă pentru printuri clare și precise. Verifică specificațiile produsului pentru a te asigura că este compatibilă cu echipamentul de imprimare pe care îl folosești.

 2. Greutatea hârtiei: Hârtia de copiator este disponibilă în diferite greutăți, măsurată în grame pe metru pătrat (g/m²). Cu cât este mai mare greutatea, cu atât hârtia va fi mai groasă și mai rezistentă. Pentru documente de birou obișnuite, o greutate de 80 g/m² este suficientă, dar pentru materiale mai robuste sau printuri de calitate superioară, poți opta pentru o greutate mai mare.

 3. Finisajul și textura: Hârtia de copiator poate avea diferite finisaje și texturi, cum ar fi mat, lucios sau satinat. Alege finisajul potrivit în funcție de preferințe și de tipul de document pe care dorești să-l imprimezi. De asemenea, asigură-te că finisajul hârtiei nu interferează cu performanța imprimantei sau copiatorului.

 4. Culorile disponibile: Dacă ai nevoie de hârtie de copiator colorată, asigură-te că alegi o gamă largă de culori disponibile pentru a răspunde cerințelor tale. Verifică dacă hârtia colorată este rezistentă la decolorare și dacă oferă rezultate de imprimare de calitate.

 5. Sustenabilitatea: Dacă te preocupă aspectele de mediu, poți opta pentru hârtie de copiator fabricată din materiale reciclate sau certificate FSC (Forest Stewardship Council) care atestă faptul că provine din surse gestionate durabil.

 6. Prețul și cantitatea: Compară prețurile și asigură-te că alegi o hârtie de copiator care se încadrează în bugetul tău. De asemenea, verifică disponibilitatea și dimensiunea pachetelor în funcție de necesitățile tale. Uneori, achiziționarea în vrac poate fi mai avantajoasă în ceea ce privește costurile.

 
 

Double A - vezi oferta de produse

Produse din gama Double A la preturi avantajose

1-48 din 73 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
 1. Hartie alba pentru copiator A4, 70g/mp, 500coli/top, clasa A, Double A Everyday
  Pret normal 22,77 lei Pret special 20,49 lei
  Livrare in 24 ore

1-48 din 73 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Double A - 73 produse