Odorizanti

Odorizanți de cameră - descoperă produse profesionale pentru birou, baie sau alte încăperi

În categoria de articole de curățenie de pe vectordirect.ro vei găsi odorizanți pentru cameră, birou și toaletă/wc, inclusiv odorizant de mașină, care să-ți încânte simțurile olfactive. În gama noastră de produse ai la dispoziție odorizant de cameră profesional cu bețișoare sau sub formă de spray, pentru a reda prospețimea în orice spațiu interior. De asemenea, odorizantul auto de pus la ventilație este articolul perfect pentru mașina personală sau de serviciu. Indiferent de ceea ce alegi, mirosul plăcut al odorizanților profesionali va oferi un plus de confort în diverse tipuri de încăperi, precum săli de așteptare, magazine sau hoteluri. În plus, de pe site-ul nostru poți procura și produse de curățare auto, săpun și rezerve de săpun, mănuși de protecție și menaj și alte lucruri utile pentru business-uri sau pentru utilizare în propria casă.

Odorizant auto - perfect pentru împrospătarea aerului în mașină

Odorizantul auto este nelipsit în mașini, fiind un produs care ajută la împrospătarea aerului și la menținerea unui mediu optim în interior. Disponibile într-o varietate de arome, antitabac, mango, bubble gum etc., odorizantele de mașină sunt indispensabile, mai ales pentru cei care se deplasează frecvent cu autoturismul. De asemenea, în oferta Vectordirect.ro vei găsi și odorizante pentru mașina de spălat vase, ideale pentru a reda prospețimea interiorului.

Alege un furnizor de încredere pentru a achiziționa odorizanți profesionali sau alte produse eficiente și accesibile care să se potrivească nevoilor specifice ale business-ului tău. Pe site-ul nostru vei găsi soluțiile adecvate pentru a menține igiena, prospețimea și curățenia în orice tip de spațiu, indiferent dacă ai nevoie de rezerve de odorizant de cameră, baie, odorizant profesional pentru casă sau alte articole de calitate.

Odorizanti - produse de calitate la preturi avantajoase

1-48 din 84 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista
  1. Odorizant auto ventilatie INSENTI Air Freshener Go - mango, 5ml
    12,60 lei
    Livrare in 24 ore
  2. GLADE Pure Freshness, odorizant camera, spray - 300ml
    38,08 lei
    Livrare in 24 ore

1-48 din 84 produse

Page
Descrescator
Vezi ca Grid Lista

Odorizanti - 84 produse