Cosul meu

0,00 RON

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Termeni si conditii Vectordirect.ro

Termeni de utilizare

1. Definitii:

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi vor avea intelesurile specificate mai jos:

VECTOR INTERNATIONAL: reprezinta societatea VECTOR INTERNATIONAL S.R.L. , cu punct de lucru in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J/40/7374/1994 si avand Codul Unic de Inregistrare 5589307, atribut fiscal RO.

WEBSITE: reprezinta website-ul apartinand VECTOR INTERNATIONAL, care se afla la adresa www.vectordirect.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele oferite de catre VECTOR INTERNATIONAL.

UTILIZATOR: reprezinta persoana juridica/fizica care acceseaza WEBSITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului WEBSITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea WEBSITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii VECTOR INTERNATIONAL.

MARCI PROMOVATE : reprezinta marcile promovate de VECTOR INTERNATIONAL.

2. Continutul WEBSITE-ului:

Informatiile publicate pe WEBSITE sunt informatii de interes general despre VECTOR INTERNATIONAL, produsele comercializate de acesta, ale furnizorilor/producatorilor sai cat si alte informatii considerate de VECTOR INTERNATIONAL ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit.

VECTOR INTERNATIONAL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra WEBSITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia publicate pe WEBSITE.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale VECTOR INTERNATIONAL, prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea WEBSITE-ului:

UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze WEBSITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii VECTOR INTERNATIONAL S.R.L.:

Raspunderea pentru continutul WEBSITE-ului.
VECTOR INTERNATIONAL nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe WEBSITE, care nu se datoreaza culpei sale.

Caracteristicile produselor prezentate pe WEBSITE sunt preluate si puse la dispozitie de producatori sau furnizori ; VECTOR INTERNATIONAL verifica aceste informatii si le publica insa pot aparea diferente ( ambalare,etichetare,accesorii,etc) intre caracteristicile fizice ale produselor neanuntate de producatori sau furnizori si cele publicate pe WEBSITE .

Promotiile prezentate pe WEBSITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Toate produsele prezentate pe acest WEBSITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul VECTOR INTERNATIONAL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

Imaginile sunt prezentate pe WEBSITE cu titlu informativ, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului cu sau fara notificare prealabila de catre producatori.

VECTOR INTERNATIONAL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe WEBSITE

Orice problema cauzata de produsele prezentate pe WEBSITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii ( fax, email , telefonic sau corespondenta curier) de catre UTILIZATOR.

VECTOR INTERNATIONAL nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor si conditiilor.

VECTOR INTERNATIONAL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii WEBSITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de a accesa anumite link-uri publicate pe WEBSITE care NU sunt din vina acestuia.

Politica de confidentialitate

1. Accesarea WEBSITE-ului www.vectordirect.ro - implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania VECTOR INTERNATIONAL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile VECTOR INTERNATIONAL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de VECTOR INTERNATIONAL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). VECTOR INTERNATIONAL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest WEBSITE. VECTOR INTERNATIONAL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti.

2. Comunicarea modificarilor

Daca informatiile de identificare ale unui utilizator se schimba comunicati catre departamentul respectiv prin intermediul unui email trimis la adresa din pagina profilului personal

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata catre utilizatori prin email, astfel incat acestia sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care au fost culese informatiile

3. Securitate

Acest WEBSITE adopta toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe WEBSITE-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online. Toate informatiile cu caracter personal vor fi confidentiale.

Informatii produs

Imaginile au caracter informativ si poate prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizori si producatori ; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Preturile 
Pentru utilizatorii autentificati in baza noastra de date preturile afisate pe WEBSITE NU includ TVA si in general se notifica modificarile dar pot suferi si modificari neanuntate in cazuri deosebite.

Garantia de conformitate reprezinta perioada legala de 2 ani, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului de catre producator.

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre VECTOR INTERNATIONAL in functie de produs ; reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite sau contra cost in cazuri deosebite.

Timbrul verde

 • Timbrul verde reflecta cheltuielile de gestionare (colectare si reciclare) a deseurilor de echipamente electrice si electronice si este evidentiat separat pe etichete si documente de cumparare. Acesta se colecteaza de catre Vanzator si se plateste Asociatiei Producatorilor acreditate de Ministerul Mediului.
 • Valorile timbrului verde au fost stabilite diferentiat, pe categorii.
 • Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005 - privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
  • clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
  • colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE
  • clientii pot preda DEEE in mod gratuit la vanzator in momentul achizitiei unui produs nou.
  • echipamentele electrice si electronice care urmeaza a fi colectate prin centrele speciale vor avea aplicat simbolul "pubela" cu roti barata cu doua linii in forma de X, in cazul in care datorita dimensiunii echipamentului sau a modului de functionare a acestuia aplicarea simbolului pe echipament nu este posibila, simbolul se va gasi pe ambalaj, pe instructiunile de utilizare si pe certificatul de garantie al echipamentului electric si electronic in cauza.

Legislatie

 • Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor
 • Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora
 • Legea 365/2002: Legea comertului electronic
 • Ordonanta Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protectia consumatorilor
 • Ordonanta Guvernului 130/2002 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003
 • Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date