Cosul meu

0,00 RON

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Termeni si conditii Vectordirect.ro

Termeni și condiții site vectordirect.ro

 

CUPRINS

 

1. Termeni de utilizare

2. Definiții

3. Acuratețea informațiilor și renunțarea la răspundere

4. Codul de conduită

5. Linkuri și formularele de mesaje

6. Drepturi de proprietate intelectuală

7. Limitarea răspunderii și considerente comerciale WEBSITE

8. Informații despre produse

9. Timbrul verde

10. Alte prevederi de legislație

11. Alte Condiții

12. Utilizarea de Cookies

13. Măsuri de securitate

14. Politica de confidențialitate

15. Comunicarea modificărilor

16. Date de contact

 

 

1. Termeni de utilizare

 

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare acordăm o atenție deosebită protejării datelor personale ale tuturor celora cu care derulăm operațiuni comerciale, precum și a  vieții private a vizitatorilor care accesează site-ul VECTOR DIRECT, în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, din data de 27 aprilie 2016 în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).

 

Utilizarea și vizitarea site-ului https://www.vectordirect.ro (numit în continuare ”WEBSITE”) este guvernată de conținutul acestor Termeni și Condiții. Prin accesarea și navigarea pe ”WEBSITE” confirmați faptul că ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni & Condiții.  Puteți imprima și păstra o copie a acestor Termeni & Condiții, care are au valoare de agreement între SC VECTOR INTERNATIONAL SRL și dvs. și care nu poate fi  modificat fără acordul nostru prealabil. 

VECTOR INTERNATIONAL își rezervă dreptul de a modifica acest document și este de datoria dvs. să verificați în mod regulat Termenii și Condițiile și să luați cunoștință de modificările intervenite. Pentru a înțelege modul în care sunt tratate datele dvs. personale, vă rugăm să citiți cu atenție și Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal: https://www.vectordirect.ro/politica-de-confidentialitate 

 

2. Definiții:

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți vor avea înțelesurile specificate mai jos:

VECTOR INTERNATIONAL: reprezintă societatea comercială VECTOR INTERNATIONAL SRL , cu punct de lucru în București, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J/40/7374/1994 și având Codul Unic de Înregistrare 5589307, atribut fiscal RO.

WEBSITE: reprezintă website-ul aparținând VECTOR INTERNATIONAL, care se afla la adresa www.vectordirect.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind produsele oferite de către VECTOR INTERNATIONAL.

UTILIZATOR: reprezintă persoana juridică care accesează WEBSITE-ul, în scopuri profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului WEBSITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea WEBSITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii VECTOR INTERNATIONAL.

MARCI PROMOVATE : reprezintă mărcile promovate de VECTOR INTERNATIONAL.

 

3. Acuratețea informațiilor și renunțarea la răspundere

 

VECTOR INTERNATIONAL își propune să asigure că toate informațiile de pe WEBSITE sunt corecte. Cu toate acestea, site-ul și materialele disponibile pe acest WEBSITE sunt furnizate numai în scopuri informative generale și nu sunt destinate să furnizeze informații complete sau îndrumări cu privire la subiectele acoperite. Înainte de a încheia un contract bazat pe sau în legătură cu informațiile de pe acest site, trebuie să obțineți informații complete de la organizația sau persoana cu care stabiliți contractul. VECTOR INTERNATIONAL nu este responsabil pentru informațiile furnizate de orice terță parte în legătură cu un astfel de contract.

 

Prin vizitarea WEBSITE-ului recunoașteți că orice asumare a încrederii pentru orice informație sau orice alt material conținut pe acest WEBSITE este în întregime pe propriul dvs. risc și toate celelalte garanții, angajamente, condiții și termeni, exprese sau implicite (inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește calitatea, gradul de adecvare pentru utilizare, performanța sau adecvarea scopului) în ceea ce privește WEBSITE-ul sunt astfel excluse în cea mai mare măsură permisă de lege.

 

Totodată trebuie să admiteți că nu putem garanta că WEBSITE-ul va fi întotdeauna disponibil pentru dvs., datorită naturii internetului. În plus, recunoașteți faptul că WEBSITE-ul poate fi indisponibil din motive de întreținere, dar, de fiecare dată când e posibil, vom efectua operațiunile de întreținere în afara orelor de funcționare principale și vom încerca să minimizăm perioada de întrerupere.

 

4. Codul de conduită

 

Prin navigarea pe WEBSITE sunteți de acord să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați prin intermediul formularelor de colectare a datelor sunt corecte și să ne informați cu promptitudine dacă vreunul dintre detaliile pe care ni le-ați furnizat despre dvs. se schimbă.

 

Dacă accesați orice parte a WEBSITE-ului care vă cere să introduceți o parolă, sunteți de acord să păstrați confidențialitatea oricărui nume de utilizator și parolă pentru utilizare pe Site și să fiți responsabil de orice pierdere sau daună rezultată din uitarea sau utilizarea parolei de către orice terță parte. Ne rezervăm dreptul de a anula accesul la zonele protejate prin parolă dacă ajungem la concluzia că interacțiunea cu dvs. este în detrimentul WEBSITE-ului sau al altor utilizatori.

 

Dacă accesați orice parte a WEBSITE-ului, sunteți de acord:

 • să nu folosiți site-ul în așa fel încât să perturbați, să interferați sau să restrângeți utilizarea WEBSITE-ului de alți utilizatori terți;
 • să vă asigurați că orice materiale încărcate, afișate sau transmise de dvs. prin sau pe WEBSITE nu sunt false, ofensatoare, defăimătoare, amenințătoare, obscene, ilegale și nu încalcă drepturile oricărei persoane, oriunde în lume și renunță la orice drepturi morale cu privire la astfel de materiale;
 • să nu revizuiți, să decompilați, să copiați sau să adaptați orice software sau alt cod sau script care fac parte din WEBSITE și nici să încercați să transmiteți pe sau prin WEBSITE orice informație care conține un virus, vierme, cal troian sau alte componentă perturbatoare;
 • să nu trimiteți un e-mail "spam" sau orice corespondență nesolicitată care nu are legătură cu activitățile VECTOR INTERNATIONAL, la orice adresă disponibilă pe WEBSITE; 
 • să nu schimbați, să modificați, să ștergeți, să interferați sau să utilizați  în mod incorect datele conținute pe Site introduse de sau referitoare la orice utilizator terț al WEBSITE-ului.

 

Dacă suferim pierderi din cauza încălcării de către dvs. a acestor Termeni de utilizare, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin pentru orice pierdere. Trebuie să vă asigurați că aveți o protecție adecvată împotriva virușilor de calculator, a viermilor, troienilor sau a altor tipuri de atacuri rău-intenționate în timp ce utilizați Internetul și că aveți o conexiune sigură la WEBSITE. 

 

5. Linkuri și formularele de mesaje

 

WEBSITE-ul poate include legături hipertext la paginile de Internet ale unor terțe părți. VECTOR INTERNATIONAL nu este responsabil pentru și nu poate acorda garanții cu privire la conținutul sau disponibilitatea materialelor de pe oricare alte site-uri ce aparțin unor terți. 

 

ORICE OPINII EXPRIMATE PE FORMULARELE PENTRU MESAJE NU SUNT ÎN MOD NECESAR CELE ALE VECTOR INTERNATIONAL

 

6. Drepturi de proprietate intelectuală 

 

VECTOR INTERNATIONAL este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală referitoare la conținutului acestui WEBSITE, inclusiv, fără a se limita la, articole, texte, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.

 

Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin niciun mijloc, fără acordul scris prealabil al VECTOR INTERNATIONAL. Prin urmare, vizitatorii WEBSITE-ului trebuie să înțeleagă și să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site. 

 

Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile și trade style-urile sunt proprietatea VECTOR INTERNATIONAL sau a partenerilor săi. Utilizarea adecvată a acestora se poate face numai în contextul produselor și serviciilor proprietarului mărcilor, nici o altă folosire a acestora nefiind permisă fară o aprobare scrisă anterioară.

 

Puteți tipări extrase de conținut de pe WEBSITE sau oricare dintre pagini doar pentru interesul dvs. personal, dar în niciun caz și pentru alte scopuri. Puteți face o copie temporară a acestor pagini pentru scopul vizualizării paginii din aplicația de browser, dar nu aveți permisiunea de a copia, reproduce sau redistribui conținutul acestor pagini, în întregime sau pe părți, fără consimțământul scris al VECTOR INTERNATIONAL.

Toate celelalte drepturi sunt rezervate.

 

7. Limitarea răspunderii și considerente comerciale WEBSITE

Privitor la răspunderea pentru conținutul WEBSITE-ului, VECTOR INTERNATIONAL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe WEBSITE, care nu se datorează culpei sale.

Caracteristicile produselor prezentate pe WEBSITE sunt preluate și puse la dispoziție de producători sau furnizori; VECTOR INTERNATIONAL verifică aceste informații și le publică, însă pot apărea diferențe (ambalare, etichetare, accesorii, etc.) între caracteristicile fizice ale produselor neanunțate de producători sau furnizori și cele publicate pe WEBSITE .

Promoțiile prezentate pe WEBSITE sunt valabile în perioada de timp menționată/ în cazul în care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

Toate produsele prezentate pe acest WEBSITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul epuizării stocului, VECTOR INTERNATIONAL va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca și aspect și specificații tehnice cu produsul comandat al cărui stoc s-a epuizat.

Imaginile sunt prezentate pe WEBSITE cu titlu informativ, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului cu sau fără notificare prealabila de către producători.

VECTOR INTERNATIONAL își rezerva dreptul sa completeze și sa modifice orice informație de pe WEBSITE. Orice problema cauzată de produsele prezentate pe WEBSITE se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării ( fax, email , telefonic sau corespondență curier). 

VECTOR INTERNATIONAL nu răspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte imputări, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor și condițiilor.

VECTOR INTERNATIONAL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționalii WEBSITE-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de a accesa anumite link-uri publicate pe WEBSITE care NU sunt din vina acestuia.

8. Informații despre produse 

Imaginile, au caracter informativ și poate prezenta accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului. Specificațiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către furnizori și producători ; ele pot fi modificate fără înștiințare prealabila și nu constituie obligativitate contractuala.

Prețurile, Pentru utilizatorii autentificați în baza noastră de date prețurile afișate pe WEBSITE NU includ TVA și în general se notifică modificările, dar pot interveni și modificări neanunțate în cazuri deosebite.

Garanția de conformitate, reprezintă perioada legală  de 2 ani, în care consumatorului i se aduce produsul la conformitate în mod gratuit. Conformitatea se referă la caracteristicile produsului oferite consumatorului de către producător.

Garanția comercială, este conform certificatului de garanție emis de către VECTOR INTERNATIONAL în funcție de produs ; reprezintă perioada în care consumatorul beneficiază de reparații gratuite sau contra cost în cazuri deosebite.

 

9. Timbrul verde

 • Timbrul verde reflectă cheltuielile de gestionare (colectare și reciclare) a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și este evidențiat separat pe etichete și documente de cumpărare. Acesta se colectează de către Vânzător și se plătește Asociației Producătorilor acreditate de Ministerul Mediului.
 • Valorile timbrului verde au fost stabilite diferențiat, pe categorii.
 • Având în vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protecția mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deșeurilor, în temeiul dispozițiilor art. 10 din H.G 448/2005 - privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, clienții vor avea în vedere următoarele:
  • clienții au obligația de a nu elimina deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) ca deșeuri municipale nesortate și de a colecta selectiv aceste DEEE;
  • colectarea acestor deșeuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispoziția producătorilor de către Autoritățile administrației publice locale care au obligația potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodăriile particulare și de a pune la dispoziția producătorilor spatiile necesare pentru înființarea punctelor de colectare a DEEE
  • clienții pot preda DEEE în mod gratuit la vânzător în momentul achiziției unui produs nou.
  • echipamentele electrice și electronice care urmează a fi colectate prin centrele speciale vor avea aplicat simbolul "pubela" cu roti barata cu doua linii în forma de X, în cazul în care datorita dimensiunii echipamentului sau a modului de funcționare a acestuia aplicarea simbolului pe echipament nu este posibila, simbolul se va găsi pe ambalaj, pe instrucțiunile de utilizare și pe certificatul de garanție al echipamentului electric și electronic în cauza.

 

 

10. Alte prevederi de legislație

 • Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protecția consumatorilor
 • Legea nr. 449/2003, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora
 • Legea 365/2002: Legea comerțului electronic
 • Ordonanța Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protecția consumatorilor
 • Ordonanța Guvernului 130/2002 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, cu modificările aduse prin Legea 51/2003
 • Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, din data de 27 aprilie 2016 în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”).
 • Legea nr. 190 din 2018 privind punerea în aplicare a GDPR în România.

 

11. Alte Condiții 

Acești Termeni & Condiții nu trebuie să afecteze orice altă relație contractuală cu VECTOR INTERNATIONAL, sau orice altă politică VECTOR INTERNATIONAL. 

 

Prin înregistrarea unei Comenzi pe WEBSITE, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care VECTOR INTERNATIONAL își derulează operațiunile comerciale. Notificarea primită de Cumpărător după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

Din motive justificate, VECTOR INTERNATIONAL își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă se modifică condițiile din Comandă, VECTOR INTERNATIONAL va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziție la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată. Contractul se considera încheiat în momentul primirii de către Cumpărător a notificării de expediere a Comenzii, prin email și/sau SMS. Documentul și informațiile puse la dispoziție pe WEBSITE vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanție pentru bunurile achiziționate, emis de către VECTOR INTERNATIONAL sau un furnizor al acestuia.

 

 

12. Utilizarea de Cookies 

WEBSITE-ul VECTOR DIRECT utilizează Cookies. Cookie-urile sunt mici fișiere de text care sunt stocate la nivel local, în cele mai multe cazuri temporar, în cache-ul browser-ului dumneavoastră. Cookie-urile sunt folosite, în special, pentru recunoașterea browser-ului de Internet. Totodată, Cookie-urile sunt folosite pentru controlul sesiunii și pentru analiza statistică. Aceste cookie-uri nu conțin nici un fel de informații personale cu excepția adreselor IP ale dispozitivelor de pe care accesați WEBSIT-ul VECTOR DIRECT. Nici numele dvs., nici adresa de e-mail nu sunt colectate de un cookie. Crearea unui mediu plăcut, consistent pentru utilizatorii noștri include, de asemenea, în unele cazuri, utilizarea de cookie-uri pentru a procesa informații, în scopul de a înțelege mai bine ceea ce vă doriți de la site-ul web. Cookie-urile pot ajuta, de asemenea, pentru a personaliza vizita dumneavoastră. Putem folosi informațiile în urma vizitei dumneavoastră pentru a optimiza următoarea vizită pe site-ul nostru.

 

Utilizatorii pot oricând să prevină activarea cookie-urilor prin intermediul unei setări corespunzătoare a browserului de Internet utilizat, pot astfel să refuze definitiv setarea cookie-urilor. În plus, cookie-urile deja setate pot fi șterse în orice moment prin intermediul unui browser de Internet sau al altor programe software. Acest lucru este posibil în toate browserele de Internet populare. Dacă utilizatorul dezactivează setarea cookie-urilor în browserul de internet utilizat, nu toate funcțiile site-ului nostru pot fi utilizate în totalitate, iar acest fapt poate afecta uşurinţa navigării pe site şi reţinerea produselor adăugate în coşul de cumpărături.

 

13. Măsuri de securitate

VECTOR INTERNATIONAL face demersuri rezonabile pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, pentru a vă asigura informațiile și pentru a le proteja împotriva utilizării neautorizate sau ilegale și a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

 • partajarea și furnizarea accesului la datele dvs., în măsura minimă necesară, sub rezerva restricțiilor de confidențialitate, acolo unde este cazul și în mod anonim, ori de câte ori este posibil;
 • datele personale colectate de operatorul VECTOR INTERNATIONAL sunt stocate pe servere securizate, amplasate în încăperi protejate şi cu acces fizic limitat;
 • transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație; 
 • verificarea identității oricărei persoane care solicită accesul la informații, înainte de a îi acorda acces la informații;
 • transferăm datele dvs. doar prin intermediul unui sistem închis sau prin transferuri de date criptate.

 

Accesul utilizatorilor la secțiunea restricționată a WEBSITE-ului, inclusiv parcurgerea procedurilor de înregistrare şi oriunde este necesară autentificarea utilizatorului, se face prin utilizarea unei sesiuni de acces criptate prin protocolul standard de criptare SSL. Furnizorul platformei online procedează în mod regulat la audituri şi teste de securitate a propriei infrastructuri informatice pentru a avea convingerea siguranței şi securității acesteia.

 

14. Politica de confidențialitate

Accesarea WEBSITE-ului www.vectordirect.ro  implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate și prelucrate de compania VECTOR INTERNATIONAL. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre cromotipiile VECTOR INTERNATIONAL sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de VECTOR INTERNATIONAL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). 

Datele personale de identificare colectate de operatorul VECTOR INTERNATIONAL nu sunt difuzate către terțe părți cu excepția furnizorului platformei eCommerce şi hosting GT3 CUSTOM SOFTDESIGN SRL, care, prin contract, nu are niciun drept de utilizare a acestor date. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transmise către alte entități terțe cu care VECTOR INTERNATIONAL colaborează în mod permanent, doar în scopul bunei derulări a activităților comerciale asociate specificului de distribuție al companiei noastre și intereselor noastre legitime legate de aceste activități, cu excepția situațiilor în care poate apărea o obligație legală pentru VECTOR INTERNATIONAL de a partaja datele cu alte instituții sau autorități. 

 

Prin folosirea acestui WEBSITE, inclusiv înregistrarea pentru accesul zonelor de securitate, vă dați consimțământul ca societatea VECTOR INTERNATIONAL să proceseze datele personale pe care ni le încredințați, doar pentru scopurile pentru care aceste date sunt solicitate.  VECTOR INTERNATIONAL este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest WEBSITE. VECTOR INTERNATIONAL se obligă ca datele personale astfel colectate să nu fie difuzate către terți, în concordanță cu Politica de Confidențialitate pentru prelucrarea datelor personale https://www.vectordirect.ro/politica-de-confidentialitate 

 

Retenția datelor personale - VECTOR INTERNATIONAL poate păstra datele personale de contact prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, în conformitate cu scopurile noastre comerciale. Datele pe care le furnizați prin intermediul formularelor de pe WEBSITE sunt păstrate până la momentul primirii unei solicitări formulată clar la adresa gdpr@vectorinternational.ro. Executarea unor obligații legale guvernate de legile fiscale și comerciale poate necesita reținerea anumitor date cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat pe perioade bine determinate stabilite de legislația actuală.

 

Drepturile persoanelor vizate - Toți clienții, furnizorii și partenerii ale căror date personale de contact le deținem în calitate de persoane vizate au următoarele drepturi în conformitate cu Articolele 15 – 22 din GDPR:

 • Dreptul de acces la datele prelucrate;
 • Dreptul la rectificarea și ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”);
 • Dreptul la restricționarea prelucrării;
 • Dreptul la portabilitatea datelor;
 • Dreptul de opoziție la anumite prelucrări și la profilarea automată
 • Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment;
 • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă.

 

Orice persoană vizată înregistrată pe WEBSITE-ul VECTOR DIRECT poate solicita exercitarea acestor drepturi printr-un mesaj scris la adresa gdpr@vectorinternational.rosau printr-o scrisoare expediată pe adresa biroului nostru din Splaiul Independentei nr. 319 (Obiectiv 19B), sector 6, București, România.

 

 

15. Comunicarea modificărilor

Dacă informațiile de identificare ale unui utilizator se schimbă, comunicați către departamentul respectiv prin intermediul unui email trimis la adresa din pagina profilului personal. Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia sa fie întotdeauna informați cu privire la informațiile pe care le colectam, cum le utilizam și în ce circumstanțe, dacă exista, le facem publice. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza informațiile în concordanta cu politica sub care au fost culese informațiile

 

16. Date de contact

Pentru orice probleme legate de conținutul acestor Termeni și Condiții, drepturile și obligațiile utilizatorilor WEBSITE ne puteți contacta pe adresa VECTOR INTERNATIONAL din Splaiul Independentei nr. 319 (Obiectiv 19B), sector 6, București, Romania, tel. +40213027000, email: gdpr@vectorinternational.ro.