Termeni si conditii

Site-ul www.vectordirect.ro, numit in continuare VECTORDIRECT.RO, este proprietatea SC  VECTOR ONLINE SRL. inregistrata in Bucuresti Sector 6, Splaiul Independentei, Nr.319, Obiectiv 19b, Cam.2, Scara 1, Etaj 1, cod postal 060044, J40/6760/2010 CUI 27177455, banca UniCredit Tiriac Bank, IBAN RO71 BACX 0000 0007 5214 8000, numita in continuare VECTOR ONLINE.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC VECTOR ONLINE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

VECTOR ONLINE garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul VECTORDIRECT.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companieiVECTOR ONLINE fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre VECTORDIRECT.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru VECTOR ONLINE sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al VECTOR ONLINE asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului VECTORDIRECT.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea VECTOR ONLINE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul VECTOR ONLINE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului VECTORDIRECT.RO numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@vectordirect.ro.

2. Produsele si serviciile oferite de VECTOR ONLINE pe site-ul VECTORDIRECT.RO, politica de preturi

VECTOR ONLINE isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul VECTORDIRECT.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv VECTOR ONLINE isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzariVECTOR ONLINE in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari VECTOR ONLINE.

VECTOR ONLINE nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul VECTORDIRECT.RO (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, VECTOR ONLINE nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul VECTORDIRECT.RO, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. VECTOR ONLINE si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul VECTORDIRECT.RO conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans . Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre VECTOR ONLINE la adresa de e-mail comenzi@vectordirect.ro sau prin fax, la numarul 0372 870 413. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul VECTOR ONLINE.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. VECTOR ONLINE isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 100 RON cu TVA și o greutate maximă a coletelor de 10 kg. Pentru comenzile mai mici de 100 RON cu TVA și o greutate mai mică de 10 kg a coletelor se aplica o taxa de livrare de 20 RON (cu TVA).  Pentru comenzile in valoare de sub 250 RON cu TVA si care au ca destinatie oricare alta localitate din Romania, livrarea se va face prin curier rapid sau Posta Romana, costul livrarii fiind de 25 RON (cu TVA) - in conditiile specificate in https://www.vectordirect.ro/transport-si-retururi

Pentru comenzile in valoare de peste 250 RON cu TVA livrarea se va efectua gratuit prin curier rapid - in conditiile specificate in https://www.vectordirect.ro/transport-si-retururi

Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 10 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

VECTOR ONLINE isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de VECTOR ONLINE care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de VECTOR ONLINE fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de VECTOR ONLINE de la acest client.

5. Promotii si concursuri

VECTOR ONLINE stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

VECTOR ONLINE nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de VECTOR ONLINE fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de VECTOR ONLINE de la acest client.

In conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsele livrate corespund documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului.

Raspunderea VECTOR ONLINE pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 24 de luni de la livrarea produselor, data mentionata in factura fiscala care insoteste produsele.

Garantia de conformitate se aplica numai Consumatorilor definiti in Legea nr. 449/2003: "Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in cadrul contractelor care intra sub incidenta prezentei legi, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale".

7. Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru (click aici pentru descarcare) formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Nu se accepta pentru retur produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri.

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul VECTORDIRECT.RO

Utilizatorii care acceseaza site-ul VECTORDIRECT.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. VECTOR ONLINE isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

VECTOR ONLINE nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii VECTOR ONLINE si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul VECTORDIRECT.RO este gazduit de serverele unei terte firme. VECTOR ONLINE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. VECTOR ONLINE nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului VECTORDIRECT.RO. VECTOR ONLINE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul VECTORDIRECT.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului VECTORDIRECT.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. VECTOR ONLINE detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului VECTORDIRECT.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului VECTORDIRECT.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, VECTOR ONLINE nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

VECTOR ONLINE isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca VECTOR ONLINE are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

11. Politica de confidentialitate

Vector Online este operator de date personale și își asumă responsabilitatea pentru respectarea prevederilor Regulamentului UE 679/ 2016 (GDPR). Informații complete despre felul în care vă administrăm datele personale pot fi citite la pagina ce conține Politica de Confidențialitate - https://www.vectordirect.ro/politica-de-confidentialitate

VECTOR ONLINE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre VECTOR ONLINE pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre VECTOR ONLINE nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@vectordirect.ro, sau prin posta la adresa: SC VECTOR ONLINE SRL, Bulevardul Preciziei, nr. 1, etaj 1, biroul 3, Sector 6, cod postal 062202, Sector 6, Bucuresti.

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de EuroPayment Services, prin serviciul sau comercial denumit EuPlatesc. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:

VECTOR ONLINE si EuroPayment Services garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele VECTOR ONLINE sau pe serverele EuroPayment Services.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

VECTOR ONLINE se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul VECTORDIRECT.RO sunt transmise pe cale electronica, VECTOR ONLINE nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, VECTOR ONLINE va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre VECTOR ONLINE sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului VECTOR ONLINE, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. VECTOR ONLINE nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Site-ul www.vectordirect.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime.

Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului www.vectordirect.ro (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. VECTOR ONLINE nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului www.vectordirect.ro. In aceasta situatie, VECTOR ONLINE nu poate garanta functionalitatea completa a site-ului www.vectordirect.ro

Site-ul www.vectordirect.ro utilizeaza remarketingul prin Google Analytics pentru a face publicitate online.

Domeniul web www.vectordirect.ro foloseste optiunea de publicitate Remarketing oferita de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colecteaza cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastra, exprimate prin tipurile de pagini accesate in trecut pe www.vectordirect.ro.

Distribuitorii terta parte, inclusiv Google, afiseaza anunturile noastre publicitare pe site-uri de pe internet. www.vectordirect.ro precum si distribuitorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza modulele cookie primare (cum ar fi modulul cookie Google Analytics) si modulele cookie terta parte (cum ar fi modulul DoubleClick) in combinatie pentru a informa, a optimiza si a difuza anunturi in functie de vizitele anterioare efectuate pe site.

In scopul functionarii programului "Magazin de încredere" dupa cumparaturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail si numele produsului cumparat vor fi transmise catre compari.ro (Compari.ro fiind in proprietatea Allegro Group HU Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 13282156-2-42, CUI: 01-09-727285). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clientilor si afisarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de catre Allegro Group HU Kft conform politicii de gestiune si protejare a datelor www.compari.ro.

VECTOR ONLINE certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

dreptul de a cere VECTOR ONLINE sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

dreptul de a cere VECTOR ONLINE sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

dreptul de a cere VECTOR ONLINE sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

dreptul de a cere VECTOR ONLINE sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@vectordirect.ro sau prin posta, la adresa: SC VECTOR ONLINE SRL, Bulevardul Preciziei, nr. 1, etaj 1, biroul 3, Sector 6, cod postal 062202, Bucuresti. VECTORDIRECT.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

VECTOR ONLINE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. VECTOR ONLINE nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de VECTORDIRECT.RO in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor VECTORDIRECT.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre VECTOR ONLINE a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul VECTORDIRECT.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului VECTORDIRECT.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

12. Coduri de conduita

Vectordirect.ro respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

De asemenea, Vectordirect.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro.

13. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe VECTORDIRECT.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea este Camelia Voinea, putand fi contactata la adresa office@vectordirect.ro, sau telefonic la numarul 0731 270 748.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului VECTORDIRECT.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de VECTOR ONLINE fata de orice client este valoarea sumei incasate de VECTOR ONLINE de la acest client.