Cosul meu

0,00 RON

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Noutati media

Antreprenori locali. Marius Avram, Vector: Vrem dublarea cifrei de afaceri in urmatorii cinci ani. Ne dezvoltam in online dar deschidem si magazine fizice. Grupul din sectorul biroticii si papetariei, Vector vrea sa ajunga la afaceri de 8,5 mil. Euro in 2022.

 

 

Marius Avram, director general Vector International: Datorita telemuncii si a stilului hribid de lucru, multi angajati si-au creat birouri multifunctionale acasa.

 

  • Grupul opereaza magazinele online vectordirect.ro, autograf.ro si gutuie.ro, dar si doua unitati fizice sub brandul Autograf.

Marius Avram, antreprenorul care controleaza grupul Vector, specializat in comercializarea de produse de birotica, papetarie, dar si jocuri, jucarii sau accesorii, spune ca se uita sa mai deschida un magazin in Bucuresti si inca 2-3 unitati in tara, in orase si zone care au prins avant din punct de vedere economic. In prezent, grupul opereaza doua magazine offline sub brandul Autograf in Bucuresti si in Iasi, alaturi de magazinele online vectordirect.ro, gutuie.ro si autograf.ro, ultimul fiind lansat recent.

“Perioada cuprinsa intre luna august si luna decembrie este cea mai buna din punct de vedere vanzari de rechizite adresabile intregii piete. Inclusiv in luna cadourilor se cumpara rechizite de tip ghiozdane, penare sau instrumente de scris, care se pun sub brad”, a declarat Marius Avram, director general Vector International , principala companie din grup, care aduce peste 90% din business.